Teklif Formu
0212 438 04 76
0545 556 60 45
info@asandanismanlik.com

KVKK Uyum Danışmanlığı

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) alanında eğitimler ve danışmanlık hizmetleri veren firmamızın kurumsal web sitesine hoşgeldiniz. Aşan Danışmanlık firmasından KVKK ile alakalı yapılması gerekli olan tüm detaylara erişebilir ve bireylerin özgürlükleri, hakları ve özel hayatın korunması gizliliklerine saygı duyulması ilkeleri ile tanışabilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hayatımıza girmesi ile beraber her firmanın kişisel verileri kayıt altına aldığı andan itibaren yok edilmesi anına, silinmesi anına kadar olan süreçler için ciddi sorumluluklara sahip olduğunu bilmesi gerekir. Firmanızın KVKK uyum prensiplerini eksiksiz bir şekilde sağlayabilmesi için Aşan Danışmanlık hizmetlerini sizlere sunuyor. Hizmetimiz kapsamında süreç eğitimi, süreç yönetimi, kişisel veri yönetimleri, güvenliği sağlayabilmeniz için gerekli danışmanlık hizmetleri son teknoloji yazılım ve donanımlar ile desteklenerek sunulmaktadır. Firma içi veri güvenliği ortamına sahip olmanız en önemli unsurlar arasındadır.

Son dönemlerde bir çok büyük marka ve özellikle internette satış yapan firmaların verilerinin korunması alanında büyük tehtidler ile karşı karşıya kaldığını görmekteyiz. Yakın geçmişte bir çok kvkk sorunları yaşayan firmaya verilmiş olan milyonlarca liralık cezaları hemen hepimiz görmüşüzdür. Kişisel verilere karşı tehtidlerin arttığı bu dönemde yapılması gerekenlerin başında Aşan Danışmanlık gibi kurumsal hizmet veren firmalardan KVKK Uyum Danışmanlığı hizmeti almak ve tedtidlere karşı önlem mekanizmasını hayata geçirmektir. Bilişim teknolojisi anlamında Dünya´nında hızla gelişmesi kapsamında internet ortamında hem firmalar hemde bireyler için bir çok veri bulunmatkadır. Tüm bu veriler web sitelerinde veritabanlarına kayıt edilmekte ve bazıları için bu veriler tehtid oluşturabilmektedir. Gerek kamu kurumları, gerekse özel sektörler için verinin saklanabilmesi ve güvenliği temel bir yükümlülük halindedir.

KVKK UYUM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Aşan Danışmanlık olarak KVKK danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında sizlere en iyi eğitmen ve danışmanlarımız ile hizmet vereceğiz. Türkiye´nin neresinde olursanız olun, iş kolunu hangi sektör olursa olsun bizi arayarak en uygun teklifleri alabilir ve kısa süre içerisinde firmanızı, hizmet ve kurumsal markanızı KVKK´ya uyumlu bir hale getirebilirsiniz.

Firmaların bireylerden veya kurumlardan edinmiş olduğu kişisel verilerin elde edilmesinden itibaren yapılacak olan her türlü işlemde verinin korunması hukuğunda yer alan esaslar, usul ve ilkeler ile uyumlu bir şekilde hareket etmesi ZORUNLUDUR.. Aşan Danışmanlık olarak KVKK kapsamındaki tüm uyum süreçleri ile ilgili danışmanlık taleplerinizde kişisel verileri hem hukuki hemde teknik açıdan ilgili kanunla alakalı, ilgili kanun ile uygun bir hale getiriyoruz.

KVKK UYUM SÜRECİ NELERİ KAPSAR?


Aşan Danışmanlık firmamızdan alacağınız KVKK uyum sürecinda kanun ile ilgili olan tüm yönetmeliklerin, tebliğlerin, kararların, mahkeme içtihatlarının, rehberlerinin ve örneklerinin elde edildiği verileri ve bu verileri işletmenize entegre etme durumlarını kapsamakatadır.

KVKK uyum sürecinde danışmanlarımız firmanızın uyum analizlerini yapmakta ve firma içerisinde atılacak olan adımlara dair metodları belirlemektedir. Veri ihlali durumlarında danışmanlarımız size bilgi verecek ve belirlenen ihlallerin giderilmesi için ne gibi bir yol izlenmesi gerekdiği bilgisi aktarılacaktır. Kurum içi sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve KVKK kapsamında değişiklik gerektiren durumların analizlerinin yapılması hizmeti Aşan Danışmanlık tarafından bu hizmet içerisinde sizlere sunulacaktır. Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında her türlü detay ve bilgi için danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Bu uyum sürecindeyken uymanız gereken zorunlu ilkelerden bazılarını ele alacak olursak;

* Gerektiğinde güncel olmayı ve doğru olmayı,
* Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenebilir olmayı,
* Hukuğun tüm kurallarına uygun olmayı,
* Dürüstlük kurallarına uygun olarak hareket etmeyi,
* İşlendikleri amaçların belli olduğu ve sınırlı olduğunu,
* İşlendikleri amaç için belirtilen süreç kapsamında muhafaza edilmesi gerektiğidir.


KVKK Danışmanlığı hizmetini alacak olduğunuz firmaların bünyesinde BİLİŞİM AVUKATLIĞI alanında tecrübe sahibi ve bilgili avukatları bulunduruyo olması gerekir. Türkiye´de yeni denilebilecek kadar yakın bir dönemde uygulamaya alınan KVKK´da tecrübe sahibi danışmanlarımız ile hizmetlerimizi veriyoruz.

Aşan Danışmanlık´tan alacağınız KVKK uyum danışmanlık hizmetinde firmanız için tüm alan kontrolleri yapılacak ve gerekli alanların analizleri dahilinde tek tek tespitler yapılarak teknik alt yapınız bir adım ileriye taşınacaktır. KVKK´da hukuki düzenlemeler ve teknik çözümler ile destekleyeceğimiz UYUM SÜRECİ kapsamında kısa süre içerisinde firmanız KVKK uyum kapsamına dahil edilecektir. Aşan Danışmanlık olarak anahtar teslim çözümlerimizi sizlere sunuyor ve tam uyumlu hale gelmenizi amaçlıyoruz.

Daha fazla bilgi ve uygun teklif seçeneklerinden yararlanmak için incelediğiniz web sitesinin iletişim sayfasında yer alan numaramızı arayabilirsiniz.

HEMEN FİYAT TEKLİFİ AL
Kapat
E-Bültene Kaydolun Ayrıcalıklı Olun !
✔️ Özel indirim kuponu fırsatı
✔️ Yalnızca e-postayla sunulan fırsatlar
✔️ Özel etkinliklere davet
✔️ Özel eğitimlere davet
✔️ Yeni kampanyalarla ilgili bildirim
✔️ Yeni hizmet ve ürünlerle ilgili bildirim

Ne Aramıştınız ?

Instagram
Whatsapp